Cuidem del teu benestar i felicitat.

1-677-124-44227 Passeig de l’Ebre, 20 43500 Tortosa España Dilluns - Divendres 7.00 - 21.15, Dissabte i Diumenge TANCAT
SEGUEIX-NOS

Termes i condicions

CONDICIONS DE VENDA

A través d’aquestes condicions legals de contractació, posem a disposició del consumidor la informació precontractual a què es refereix l’article 6 de la Directiva 2011/83.

Primera, identificació: Els béns que es venen a través del web crossfit77feettortosa.com són serveis i productes.

Segona, Productes i preus: A la pàgina web es poden adquirir serveis i productes online. Els preus dels serveis i productes mostrats a la nostra web s’indiquen en euros i inclouen l’IVA tret que s’indiqui el contrari. Les ofertes estan degudament marcades i identificades com a tal. El seu termini de validesa té efectivitat mentre apareixen a la pantalla. Aquestes ofertes podran ser modificades o cancel·lades sense previ avís.

Tercera, el procés de compra: Per realitzar una compra a la nostra web cal registrar-se durant el procés de compra. La nostra botiga crea un compte de client, amb l’adreça de correu electrònic i la contrasenya que es triï, per facilitar l’inici de sessió i les futures compres. Aquestes dades seran tractades i incorporades als nostres fitxers, tal com s’informa en el nostre apartat de protecció de dades de caràcter personal contingut en aquest Avís Legal.

Per realitzar una compra, haurà de triar el servei o producte i automàticament el sistema li redirigirà a la pàgina de comanda (cistella). En aquesta pantalla haurà d’indicar el seu nom, cognoms i correu, adreça i telèfon (llevat que ja s’hagi iniciat sessió), a més de triar un mètode de pagament. Un cop completat, prémer el botó “Pagar”.

Formes de pagament

Crossfit 77 Feet Tortosa ofereix als seus clients la següent forma de pagament:

Targeta de crèdit / dèbit: Per poder abonar les seves compres per mitjà d’aquest sistema ha de disposar una targeta ja sigui de crèdit o dèbit. Per a la seva tranquil·litat serà redirigit a la passarel·la del banc per a la introducció de les dades, se li garanteix una absoluta seguretat, ja que tant les seves dades personals i de la seva targeta viatgen encriptades gràcies al servidor segur SSL. Així mateix, en cap moment crossfit77feettortosa.com rep les dades de la seva targeta, només la confirmació del seu pagament.

La justificació de la recepció del producte pel destinatari serà a través de la IP i ordre d’accés. Es considera que es subscriu el contracte de venda amb l’acceptació de l’consentiment informat. El consumidor, rebrà el justificant de la transacció, i la confirmació que el procediment s’ha completat i que és arxivat pel destinatari.

LLIURAMENT DE PRODUCTES/ANUL.LACIONS/DEVOLUCIONS

En la compra dels nostres productes no cal aportar cap tipus de garantia financera ni dipòsit. Els productes venuts a la nostra web gaudeixen de tots els drets de protecció de propietat intel·lectual i altres garanties legals. També s’utilitzen totes les mesures tècniques necessàries per garantir la seguretat de la compra i l’accés als productes digitals de forma segura. La interoperabilitat o la capacitat que té el nostre producte o sistema, les interfícies són totalment conegudes, per funcionar amb altres productes o sistemes existents o futurs, sense restricció d’accés o d’implementació anirà en funció de les necessitats tècniques i organitzatives que en cada moment siguin necessàries per vendre els productes i prestar els serveis que s’ofereixen a consumidor. L’arxiu del document electrònic es farà en format digital en els arxius electrònics que custodia l’empresa. El web està preparat tècnicament per identificar i corregir els errors en la introducció de les dades, sent aquests mitjans tècnics variables en funció de l’evolució dels mateixos.

Complint amb la normativa vigent, el comprador té el dret de retornar qualsevol article comprat en crossfit77feettortosa.com en el termini de 14 dies naturals des de la data de recepció.
Per realitzar la devolució, el producte haurà d’estar en perfectes condicions, amb totes les etiquetes adjuntes, en el seu embalatge original i amb qualsevol altre producte promocional inclòs, igual que quan es va rebre, sense haver estat utilitzat ni manipulat.

Per a la gestió de les devolucions el comprador enviarà el paquet amb l’empresa de missatgeria a la seva elecció i ports a càrrec seu.
Si el canvi o devolució es realitza a la nostra botiga física serà gratuït, per a la tramitació s’haurà de posar en contacte amb info @ crossfit77feettortosa.com.

És important que a l’hora d’empaquetar l’article no es produeixin danys en l’embalatge original. En el cas que es retorni sense aquests embalatges originals o amb desperfectes, l’import que s’abonarà al comprador per la devolució del producte serà disminuït en la quantitat que correspongui segons l’estat del producte retornat.
Un cop rebut el producte en els nostres magatzems i prèvia comprovació de l’estat de la mateixa, es procedirà a el reintegrament del seu import mitjançant la forma de pagament utilitzada en la compra, dins del termini màxim de 14 dies posteriors a la notificació de desestiment.

Si el producte no correspon amb la comanda realitzada pel client, crossfit77feettortosa.com carregarà amb totes les despeses.

Per realitzar qualsevol gestió serà necessari presentar la factura original de compra emesa per crossfit77feettortosa.com.

No es realitzarà cap enviament de mercaderia fins que s’hagi rebut l’article objecte de devolució al nostre magatzem i s’hagi comprovat que torna en perfectes condicions.

Un cop haguem contactat amb el client procedirem a la recollida del producte, totalment gratuïta i es tramitarà la incidència.

Open chat
1
Et podem ajudar?
Hola, et podem ajudar?